Algemene voorwaarden

Retourneren/ruilen

Voor uw bestelling bij Robin Shoes geldt een retour/ruiltermijn van 14 dagen vanaf het moment dat de bestelling in uw bezit is. Binnen deze 14 dagen kunt u het product passen en bekijken In deze 14 dagen kunt u ook controleren of uw bestelling compleet en intact is. Indien dit niet het geval is, stuur ons dan zo snel mogelijk een mailtje met een foto: vragen@robinshoes.nl en wij proberen het zo goed mogelijk op te lossen.

Retourneren

Binnen 14 dagen kunt u het product passen en bekijken. Indien het product toch niet aan uw wensen voldoet, kunt u het product retourneren. U heeft hiervoor twee opties: online retourneren en retourneren op de markt.
Online retourneren: U dient het retourformulier te downloaden, uit te printen en bij uw retourzending te doen. Gelieve niet de schoenendoos als verzenddoos gebruiken of markeringen aanbrengen op de schoenendoos. Graag een andere doos gebruiken om de schoenendoos met schoenen te retourneren. Indien de verzenddoos die wij u hebben gestuurd nog goed is, kunt u deze doos gebruiken. Lukt dit niet? Stuur ons even een mailtje: vragen@robinshoes.nl
U krijgt binnen 14 dagen uw geld teruggestort. Indien u de gehele bestelling retourneert, krijgt u uw aankoopbedrag + de betaalde verzendkosten terug. Indien u een gedeelte van de bestelling retourneert, krijgt u uw aankoopbedrag terug. De betaalde verzendkosten van de heenzending niet. Let op! De retourkosten zijn voor eigen rekening.

LINK RETOURFORMULIER

Retourneren op de markt:Retourneren op de markt is mogelijk binnen 14 dagen. Op de markt hebben wij een retourformulier voor u en daar kunt u uw gegevens invullen. Binnen 14 dagen kunt u uw geld terugverwachten op uw rekening of wij kunnen het bedrag direct terugboeken op uw rekening. Wij staan op de volgende markten:

Woensdag:

Berkel en Rodenrijs
Kerkstraat (tegenover achterzijde Hoogvliet)
08.00-16.00

Donderdag:
Houten
Het Rond 131
08.00-14.00 uur

Vrijdag:
Katwijk aan Zee
Marktplein Piet Heinlaan
08.00-16.00

Zaterdag:
Nieuwegein
City Plaza (tegenover de ingang van het Gemeentehuis)
08.00-16.00

Ruilen

Binnen 14 dagen kunt u het product passen en bekijken. Indien u toch liever een ander product wilt of een andere maat, kunt u het product ruilen. U heeft hiervoor twee opties: online ruilen en op de markt ruilen.

Online ruilen
U kunt uw retourformulier downloaden (hieronder staat een link). U kunt deze invullen en bij de retourzending doen. Gelieve niet de schoenendoos als verzenddoos gebruiken of markeringen aanbrengen op de schoenendoos. Graag een andere doos gebruiken om de schoenendoos met schoenen te retourneren. Indien de verzenddoos die wij u hebben gestuurd nog goed is, kunt u deze doos gebruiken.

Ruilen voor een ander product/andere maat werkt zo:

 1. Stuur je bestelling naar ons retour.
 2. Stuur ons een mailtje dat u het product wilt ruilen, email:
  vragen@robinshoes.nl
  Wij hebben hiervoor ook uw ordernummer nodig. U krijgt van ons een unieke kortingscode, zodat de verzendkosten gratis zijn voor u.
 3. Bestel het gewenste product op onze site.
 4. Vul bij kortingscode de unieke kortingscode in die u krijgt van ons.
 5. Wij maken een nieuwe zending aan en sturen deze naar u op. U ontvangt dan nogmaals een orderbevestiging met de track & trace code.

Indien wij de retourzending hebben ontvangen, betalen wij u binnen 14 dagen terug.

LINK RETOURFORMULIER

Ruilen op de markt

Ruilen op de markt is mogelijk binnen 14 dagen. Op de markt hebben wij een retourformulier voor u en daar kunt u uw gegevens invullen. Wij staan op de volgende markten:

Woensdag:

Berkel en Rodenrijs
Kerkstraat (tegenover achterzijde Hoogvliet)

08.00-16.00

Donderdag:
Houten
Het Rond 131
08.00-14.00 uur

Vrijdag:
Katwijk aan Zee
Marktplein Piet Heinlaan
08.00-16.00

Zaterdag:
NieuwegeinCity Plaza (tegenover de ingang van het Gemeentehuis)
08.00-16.00

DOEN WE AAN DIRECT VERREKENEN OP DE MARKT?

Condities voor ruilen/retourneren

Wij vinden het heel erg vervelend dat de schoenen niet aan uw wensen voldoen. U kunt de schoenen uiteraard terugsturen, maar deze dienen wel aan de volgende voorwaarden te voldoen: 

 1. U dient de schoenen terug te sturen in de onbeschadigde originele schoenendoos: geen markeringen en geen gescheurde schoenendoos.
 2. De schoenen zijn ongedragen en bevinden zich in de oorspronkelijke staat.
 3. Graag het retourformulier invullen en bijvoegen bij de retourzending. Deze kunt u hier vinden: LINK RETOURFORMULIER

De retourkosten bedragen €4,99 indien u de retourzending via ons laat lopen.

Robins thuisbezorg service

Voor Robins thuisbezorg service gelden dezelfde voorwaarden als bij een online aankoop. Indien u er niet uitkomt, stuur ons dan even een mailtje: vragen@robinshoes.nl

Betaling en levering

De standaardverzendkosten in NL bedragen €4,99 per bestelling. Er wordt gratis verzonden boven de €99,-.

U kunt betalen via Ideal, dit is betalen via internetbankieren. Rabobank, ABN Amro, Fortis, ING of SNS bank maken hier gebruik van.

Levering vindt plaats nadat er betaald is. Wij streven ernaar om de levering zo spoedig mogelijk plaats te laten vinden, dit is tussen de 1-3 werkdagen. Wij verzenden 6 dagen in de week. Op zondag is er niemand aanwezig in ons bedrijf. U kunt uiteraard wel een online bestelling plaatsen. Indien u een bestelling plaatst na zaterdag 15.00 of op zondag, wordt de bestelling maandag verzonden.

Garantie

Klachten vinden wij vervelend voor u. U heeft altijd recht op een goed product, helaas kan het wel eens voorkomen dat een schoen sneller kapotgaat dan u verwacht had.

U kunt ons dan altijd mailen met uw klacht en ordernummer. Om de klachtenprocedure te versnellen, vragen wij of u een foto van de schoen met klacht wilt mailen. Wij kunnen dan per schoen bekijken wat de klacht is en we proberen dan een passende oplossing te vinden voor u.
vragen@robinshoes.nl

Daarnaast kunt u ook altijd even langskomen op onze markten met uw klacht. Wij helpen u graag! Wij staan op de volgende markten:

Woensdag:
Berkel en Rodenrijs
Kerkstraat (tegenover achterzijde Hoogvliet)
08.00-16.00

Donderdag:
Houten
Het Rond 131
08.00-14.00 uur

Vrijdag:
Katwijk aan Zee
Marktplein Piet Heinlaan
08.00-16.00

Zaterdag:
NieuwegeinCity Plaza (tegenover de ingang van het Gemeentehuis)
08.00-16.00

Gegevens Robin Shoes

Adres Robin Shoes
De Aaldoor 6a
4191PC
Geldermalsen

Kvk nummer: 83515631
BTW nummer:NL862901030b01

Telefoonnummer: 06-20575978

Email:  vragen@robinshoes.nl of info@robinshoes.nl